Pote ikon grønn

Om oss

Vår smådyrklinikk er en liten, men velutstyrt klinikk tilknyttet den interkommunale veterinærvakten i Ålesund, Sula, Giske, Sykkylven og Stranda. Du vil derfor alltid treffe en veterinær som kan gi deg råd og veiledning om hva du bør gjøre for å få hjelp til dyret ditt.

 Ikon katt grønn

Tjenester

Vår veterinær på vår dyreklinikk kan tilby deg og dyret ditt et bredt utvalg av tjenester, samt rådgiving vedrørende for og pleiemidler. I venstremenyen finner du mer informasjon om de mest vanlige tjenestene vi utfører.

 Kampanje hos Borgund Dyreklinikk

Åpningstider i påska

29.03 - 31.03: kl. 08.00 - 15.00

(veterinær tilstede 08.00 - ca. 13.00)

Torsdag 01.04 t.o.m mandag 05.04 stengt.

Utenom åpningstid treffer du veterinær på vakt ved å ringe vår klinikktelefon 70 14 04 42

 

 Facebook-ikon grønn

Facebook