SPECIFIC FÔR

Vi forhandler hunde- og kattefôr fra Specific. Dette er kvalitetsfôr fra en fôrprodusent vi har svært gode erfaringer med, både med hensyn til pris og kvalitet. Mange av de plagene som hunder og katter opplever har en nær sammenheng med fôret de spiser. Riktig fôr spiller derfor en viktig rolle i behandlingen av mange lidelser, samt at det kan forebygge mange plager, blant annet røyting og mage-/tarmforstyrrelser.

Hundefôr

Bruker du en 50-lapp ekstra pr måned til et veterinært anbefalt hundefor, kan du være trygg på at hunden din får akkurat det den trenger av vitaminer, umettede fettsyrer, fiber, energi, mineraler, fett, proteiner etc. Specific`s for til hund er utprøvd i vitenskapelige forsøk, og har derfor sammensetninger som både er forretningsmessige og fysiologisk korrekte til den aktuelle hund sitt behov. Ta gjerne en prat med oss om det beste foret til hunden din!

Forkostnader Mange ser mye på pris pr kg når de velger for. Dersom du sammenligner pris, er det viktig å se på pris i bruk, dvs hvor mye foret koster pr dag i bruk til din hund. Priseksempler for kvalitetsfor til hund:10 kg hund koster fra kr 5,47 til 5,90 pr dag i bruk ved kjøp av største pakning
20 kg hund koster fra kr 9,22 til 10,04 pr dag i bruk ved kjøp av største pakning
30 kg hund koster fra kr 12,49 til 13,58 pr dag i bruk ved kjøp av største pakning
Største pakning er 15 kg, og minste pakning er 2.5 kg. I tillegg har vi en rabattordning som medfører at man får hver 5. sekk til halv pris.

Kattefôr

Til katt forhandler vi Specific`s kattefor. Vedlikeholdsforet skiller seg fra vanlig butikkfor ved at det har konstant råvaresammensetning, og således konstant kvalitet. Det vil dermed kunne være med å forebygge blant annet foringsbetinget diare og kløe på katten din.

Fôrkostnader

Vedlikeholdsforet er delt inn i ulike varianter avhengig av kattens alder, kjønn og hold. Til en voksen katt (ca 4kg) koster det mest solgte foret fra Specific i underkant av 4 kroner pr dag. I bruk vil det dermed ikke være noe særlig dyrere enn vanlige butikkfor.

Les mer på www.specific-diets.com