Vi forhandler dyrefôr i beste kvalitet

Borgund Dyreklinikk forhandler dyrefôr fra Specific. Dette er dyrefôr som vi har nøye valgt ut og som imøtekommer våre strenge krav til kvalitet og sammensetning. Riktig valg av dyrefôr har en avgjørende rolle for ditt kjeledyr sin trivsel og helse. Dyrefôr fra Specific har en ideell sammensetning av næringsmidler som vitaminer, umettede fettsyrer, fiber, energi, mineraler, fett, proteiner etc. Med andre ord kan du med fordel oppsøke oss når du ønsker noe av det aller beste innen dyrefôr. Vi har dyrefôr i ulike størrelser i sortimentet vårt.

Borgund Dyreklinikk tilstreber å levere behandlinger og produkter - heriblant dyrefôr - i en klasse for seg. Vi tar alltid utgangspunkt i dyrets og dine behov for best mulige resultater. Med våre solide kompetanser og vårt kompromissløse fokus på kvalitet er vi det trygge valget når dyret ditt trenger dyrlegefaglig bistand eller dyrefôr. Vi råder over moderne og avanserte fasiliteter slik at vi kan implementere behandlingene under de aller beste forutsetningene. Vi holder til sentralt i Ålesund og har pasienter fra hele Sunnmøre.

Vi har høy yrkesstolthet

Vår dyreklinikk er preget av høy faglig stolthet. Derfor holder vi oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen slik at våre behandlinger og produkter alltid er i harmoni med de høyeste standardene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon vedrørende vårt dyrefôr.