Hundeutstyr til menneskets beste venn

Trenger hunden din nytt hundeutstyr? I så fall har du kommet til rett plass dersom Ålesund/Sunnmøre er hvor du ønsker å anskaffe dette. Vi kan tilby deg og hunden din hundeutstyr i topp kvalitet. Riktig hundeutstyr medfører en gladere hund.

Hundeutstyr kan være en sele som ikke strammer, hundesokker for kalde dager og klotang som gjør korrekt kloklipping lettere. Selvfølgelig kan det fortsatt være vanskelig å klippe klørne uten profesjonell hjelp, isåfall anbefaler vi at du kommer til oss så vi kan gi hunden munnkurv, eller i enkelte tilfeller bedøve hunden før kloklipping.

Ønsker du å se hva annet vi selger av hundeutstyr er du velkommen til å besøke oss. I tillegg til hundeutstyr selger vi også Dr Baddaky's fiskeolje, som i flere vitenskaplige forsøk har god effekt mot kløe, flassing, røyting, stive ledd og nedsatt nyre- og hjernefunksjon.

Hundefôr og hundeutstyr av høy kvalitet

Foruten hundeutstyr har vi et utvalg av Specific hundemat og pleiemiddel, som kan behandle og forebygge en rekke problemer som overvekt, allergi og kløe, lukt fra munnen, tørre og irriterte øyne, og så videre. Samtidig har vi et bredt utvalg av normalfôr fra samme diettfôrleverandør, så du har stor mulighet for å finne rigtig fôr til selv den mest kresne hund.

Hvis du har flere spørsmål til vårt hundeutstyr er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i Borgund Dyreklinikk, vi svarer gjerne på det du lurer på.