Kastrere katt – et raskt inngrep

Ønsker du å kastrere din katt? Borgund Dyreklinikk tilbyr å kastrere katt på vår klinikk sentralt i Ålesund. Dersom du ønsker å kastrere katt skal du være oppmerksom på at det finnes to ulike inngrep avhengig av om det dreier seg om en hann- eller hunnkatt. Når det gjelder hannkatter anbefaler vi kastrasjon av alle katter som ikke benyttes til avl. Du vil få en hannkatt som er mer stedbunden og redusere tendensen til slåssing - noe som igjen vil bety færre skader. Dessuten vil hannkatten redusere sin territoriemarkering med urin.

Ved å kastrere hunnkatter vil man ikke lenger trenge å gi katten p-piller. Bivirkninger fra p-piller kan etter 2-3 års bruk kan være omfattende, for eksempel i form av overvekt, sukkersyke, cyster/svulster i juret, abort/misdannelser og infeksjoner i kjønnsveiene.

Vi har solid kompetanse på å kastrere katt

Å kastrere katt er et vanlig inngrep som vi utfører med stor rutine. I likhet med alle våre andre behandlinger er kastrasjon av katt basert på våre solide kompetanser og store kunnskap. Vi sørger for å minimere dyrets ubehag samtidig som at behandlingen er effektiv og rask.

Har du spørsmål vedrørende å kastrere katt er det bare å kontakt oss.