Katteutstyr av høy kvalitet

Er det på tide med nytt katteutstyr? Vi i Borgund Dyreklinikk kan tilby katteutstyr av høy kvalitet fra anerkjente leverandører til deg og din katt. En katt krever ikke mye katteutstyr, men enkelte ting er kjekt å ha på plass. Som for eksempel en god klotang som gjør risikoen for å treffe nerven som sitter nederst på kloen mindre. En klorestang eller et kloremøbel er også lurt å ha av katteutstyr, spesielt om det er en innekatt du har.

Av annet katteutstyr er et transportbur viktig - slik at du lett kan frakte katten din fra for eksempel hjem til veterinær.

Katteutstyr og kattefôr

I tillegg til katteutstyr selger vi Spesific kattefôr og pleiemidler som kan behandle og forebygge en rekke plager hos katten din. Noe av det våre pleiemidler kan hjelpe med er: tannsteinsforebygging, røyting og kløe, og mage-/tarmforstyrrelser. Vi selger også en rekke varianter av normalfôr, slik at uansett hvor kresen din katt er i matveien vil du kunne finne et fôr katten liker.

Som et supplement til vårt kvalitetskattefôr selger vi Dr Baddaky's fiskeolje, som har dokumentert effekt mot kløe, røyting, flassing, stive ledd og nedsatt nyre- og hjernefunksjon.

Har du flere spørsmål om katteutstyr er du velkommen til å kontakte oss i Borgund Dyreklinikk.