Vi er en anerkjent smådyrklinikk

Borgund Dyreklinikk er en veterinær og smådyrklinikk som holder til i Ålesund og bistår i forbindelse med de aller fleste sykdommer og skader på hund, katt eller kanin. Vår smådyrklinikk råder over avanserte fasiliteter som undersøkelsesrom, operasjonsstue, røntgenrom, oppstallingsrom, venterom, resepsjon og sanitærrom. Vår smådyrklinikk er dessuten del av den interkommunale veterinærvakten Ålesund, Sula, Giske, Sykkylven og Stranda. Derfor vil det alltid være en veterinær til rådighet når du oppsøker vår smådyrklinikk.

Vår smådyrklinikk henviser deg videre i systemet dersom det er behov for mer avansert utredning og behandling. Vi er tilknyttet et stort nettverk av spesialister. Dette gjør at vi kan tilby kostnadseffektive tjenester som samtidig sikrer rask og effektiv behandling av kjeledyret ditt.

Siden etableringen har vår smådyrklinikk posisjonert seg som en anerkjent aktør gjennom vårt kompromissløse fokus på kvalitetsbehandlinger. Vi er en smådyrklinikk som alltid setter dine og dyrets behov i sentrum for å sikre de beste resultatene. Hos oss er kjeledyret ditt med andre ord i trygge hender.

Smådyrklinikk med sentral beliggenhet

Klinikken holder til i nyoppussede lokaler i det gamle bankbygget til Borgund Sparebank i Borgundgavlen, like ved Sunnmøre museum. Vi har gode parkeringsmuligheter, og flesteparten av våre pasienter kommer fra Ålesund og resten av Sunnmøre.

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon vedrørende Borgund Dyreklinikk og vår smådyrklinikk er det bare å kontakte oss.