Vi forhandler Specific hundemat

Borgund Dyreklinikk har egen butikk som blant annet fører Specific hundemat i sortimentet. Specific hundemat har blitt et populært valg blant mange hundeeiere takket være den gunstige sammensetningen av næringsmidler som vitaminer, umettede fettsyrer, fiber, energi, mineraler, fett, proteiner etc. Vi forhandler Specific hundemat i flere størrelser.

Specific hundemat er kvalitetsfôr fra en anerkjent produsent. Vi har svært gode erfaringer med Specific hundemat i forhold til både pris og kvalitet. Valg av riktig fôr er avgjørende for dyrets trivsel, og fôret spiller en stor rolle i forhold til behandling av ulike lidelser. Riktig hundefôr har blant annet god effekt på røyting og mage-/tarmforstyrrelser. Specific hundemat har generelt gunstig effekt på en rekke kostrelaterte problematikker, og derfor anbefaler vi Specific hundemat til våre kunder. Om du er i tvil om hvilket hundefôr som passer for akkurat din hund bistår vi deg gjerne med kompetent veiledning.

Vi tilbyr et bredt knippe av tjenester

Borgund Dyreklinikk kan - i tillegg til egen butikk med blant annet Specific hundemat - tilby vaksinasjon, kastrasjon, røntgen, ultralyd, tannbehandling, medisinsk utredning, kirurgi, ID-merking og andre tjenester.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon vedrørende Specific hundemat er det bare å kontakte oss.