Vi tilbyr vaksine til hund

Borgund Dyreklinikk tilbyr vaksine til hund og en rekke andre tjenester. En vaksine til hund gir beskyttelse mot smittsomme virussykdommer, for eksempel dødelige eller svært plagsomme lidelser. Vi kan blant annet tilby vaksine til hund i forbindelse med årlig helsekontroll som også kan involvere klipping av klør og ID-merking. Dersom du ønsker vaksine til hund som en del av en helsekontroll, blir hunden samtidig undersøkt med hensyn til hold/vekt, øre og øyne, tenner/munnhule, hud og hårlag, hjerte og lungefunksjon, kropp og bein, poter og klør. Da er det mulig å ta tidlig tak i risikofaktorer slik som for eksempel overvekt, tannstein eller hjertesvikt.

Vaksine til hund kan du få ved å bestille time hos oss i forkant. I forbindelse med vaksine til hund kan vi også hjelpe med litt rådgivning i forhold til å opprettholde en god helsetilstand hos hunden. I tillegg til vaksine til hund tilbyr vi en lang rekke andre tjenester til hunder, katter og kaniner.

Vaksine til hund fra en kompetent veterinær

Hos oss blir du møtt av solid kompetanse - både i forbindelse med vaksine til hund og våre øvrige tjenester. Vi holder kunnskapen kontinuerlig oppdatert og benytter oss av avansert utstyr. Med andre ord tilbyr vi behandlinger i harmoni med de høyeste standardene på området.

Har du ytterligere spørsmål vedrørende vaksine til hund er det bare å kontakte oss.