Dyreklinikk

Leter du etter en dyreklinikk på Sunnmøre? Borgund Dyreklinikk er en dyreklinikk som siden etableringen har posisjonert seg som en anerkjent aktør i bransjen. Vi prioriterer kvalitet i alt vi gjør, og vi er derfor det trygge valget når bare den beste dyreklinikk er bra nok for kjeledyret ditt. Vår dyreklinikk tar hånd om de aller fleste sykdommer og skader på hund, katt eller kanin. I oss har du en kompetent veterinær som alltid foretar behandling på dine og dyrets premisser.

Vår dyreklinikk er utstyrt med moderne og avanserte fasiliteter fra respekterte produsenter. Med andre ord kan vi derfor tilby behandlinger over vanlig standard på vår dyreklinikk. I tillegg til dette kan du alltid forvente å bli møtt av solid kompetanse og høy profesjonalisme her hos oss. Vi kan tilby deg og dyret ditt et bredt utvalg av tjenester, samt rådgiving vedrørende dyrefôr og pleiemidler. Vi har også egen butikk.

Dyreklinikk med en rekke ulike tjenester

På vår klinikk kan vi bistå med vaksinasjon, kastrasjon, røntgen, ultralyd, tannbehandling, medisinsk utredning, kirurgi, ID-merking og andre tjenester. Har dyret ditt behov for en spesialist kan vi raskt sende deg videre i systemet slik at dyret ditt får behandling så fort som mulig.

Har du spørsmål vedrørende tjenestene på vår dyreklinikk er det bare å ta kontakt.