ANNET

Kloklipp

I forbindelse med helsekontroll eller andre undersøkelser er det fornuftig å sjekke klør og poter. Enkelte hunder er redde for klørne sine, og da kan det være best for alle parter at hunden enten får på seg en munnkurv eller at den blir dopet ned.

Pelsklipp/ hårballer på katt

Om våren og sommeren slipper katten ofte så mye av vinterpelsen at den klumper seg sammen i til dels svære hårballer. Disse gir i sin tur ubehag og eksem/kløe for katten, i tillegg til at de kan være vanskelige å fjerne.
Katter som skal klippes leveres på klinikken mellom kl 08-10, og kan hentes på ettermiddagen mellom kl 16-18 samme dag, evt etter avtale. Katten blir da dopet ned før den blir maskinklippet. Mange slår pelsklipp sammen med andre behov som vaksinering/kontroll, medisinering mot innvollsorm, kjøp av diettfor eller resept på medisiner mot flått, utøy og innvollsorm.

ID merking av katt

Mange katteeiere lurer ofte på om dette er nødvendig og om det er dyrt.
Vi anbefaler dette sterkt, og gjør du dette i forbindelse med annet, som f.eks vaksinasjon eller kastrasjon, så blir dette en engangskostnad på ca 400 NOK.
ID merking gjør det mulig å finne eier ved dødsfall/ skade eller forvilling.
Det er nødvendig ved all reise med dyr, enten du skal passere landegrenser eller ha katten på pensjonat, og det muliggjør montering av katteluker og foringsplasser som kun gir den katt adgang.

Kremering

Vi kan ordne med kremering av din hund eller katt. Vi samarbeider med Midt-Norsk smådyrkrematorium.

Les mer om kremering her.

Ta kontakt for mer informasjon.

Ta kontakt for timeavtale.