Om oss

Vår smådyrklinikk er en liten, men velutstyrt klinikk tilknyttet den interkommunale veterinærvakten i Ålesund, Sula, Giske, Sykkylven og Stranda. Du vil derfor alltid treffe en veterinær som kan gi deg råd og veiledning om hva du bør gjøre for å få hjelp til dyret ditt.

Klinikken holder til i nyoppussede lokaler i det gamle bankbygget til Borgund Sparebank i Borgundgavlen, like ved Sunnmøre museum. God parkering.

Se kart på kontaktside.

 Katt som ligger i grønt gress

Klinikken inneholder undersøkelsesrom, operasjonsstue, røntgenrom, oppstallingsrom, venterom, resepsjon og sanitærrom. Vi har blant annet avansert røntgenapparat tilpasset spesielt for kjæledyr, ultralydapparat, ulike blodanalysemaskiner til rask og sikker diagnostikk, gass-anestesiapparat for sikker anestesi ved lengre kirurgiske inngrep og tannbehandlingsmaskin

Vi kan hjelpe deg med de aller fleste sykdommer og skader på hund, katt eller kanin. I de tilfellene som krever mer avansert utredning og behandling, vil vi henvise deg videre i systemet til relevante spesialister. Dette gjør det mulig for oss å drive kostnadseffektivt, slik at du ikke betaler mer enn du skal ved besøk hos oss.